Inhoud voor niet bezoeker zonder Flash

 
 
   
 
  Opleveringen

Doop of oplevering van een project of schip:

Of het nu gaat om een tewaterlating of doop van een binnenvaartschip, een coaster of een compleet booreiland. Wij kunnen u hierin adviseren en ondersteunen. Denkt u hierbij niet alleen aan het boeken van een partyschip of partytent naast het te overdragen project, maar ook aan bijvoorbeeld het plaatsen van een afgerokt podium met katheder en het verzorgen van een geluidsinstallatie die nodig is voor het officiële gedeelte. Kortom: wij nemen al uw zorgen uit handen, zodat u samen met uw gasten kunt genieten van de festiviteit.

Ook het culinaire gedeelte wordt door ons veel aandacht aan besteed. We werken samen met ’t Vosje & van der Linde; een gerenommeerde cateraar uit Zuid-Holland.

Oplevering gebouw of een gehele nieuwbouwwijk:

We stappen op bij het op te leveren gebouw of de wijk. Al varend naar het project worden de gasten geïnformeerd over het gebouw of de wijk. Bij het project aangekomen, kunnen uw gasten indien mogelijk afstappen om het project van dichtbij te gaan bekijken. Vervolgens keren uw gasten terug naar het schip; hier staan diverse culinaire verrassingen klaar. Onder het genot van al dat lekkers varen we rustig naar de plaats alwaar het schip vertrokken is.


Oplevering cementschip varend tussen Italie en Griekenland afgebouwd in Nederland Oplevering containterterminal in de 1e Petroleumhaven te Rotterdam Opleveringe van een brug in Bruinisse(Zeeland) door Minister Peijs

Ga terug

   

Inhoud voor niet bezoeker zonder Flash