Inhoud voor niet bezoeker zonder Flash

 
 
   
 
  Congressen en Symposia…

COMMUNICEER UW BOODSCHAP OP HET WATER!


Ervaar de voordelen van het water…
Nederland is omgeven door water. De rust en ruimte van het water is een prima uitgangspunt om extra inspiratie op te doen tijdens uw congres, seminar, symposium of brainstormsessie.

Het geluid van het kabbelende water, de suizende wind en het uitzicht op de wijde vaaromgeving waar geen grenzen zichtbaar zijn, geven volop inspiratie voor succesvolle zakelijke bijeenkomsten. Water staat voor helderheid, snelheid en frisheid. Wanneer je op het water vertoeft is alles opeens veel meer relaxed. Dit brengt deelnemers vaak in een onverwacht en versneld vaarwater, waardoor ideeën en oplossingen sneller opduiken dan vooraf verwacht.

De mogelijkheden
Wij kunnen verschillende mogelijkheden creëren voor uw congres of symposia. Zo zijn er schepen in Nederland, waar het gehele congres of symposia op plaats kan vinden eventueel aangevuld met of afgesloten met een feestelijk gedeelte. Maar er zijn ook legio mogelijkheden om bijvoorbeeld te starten met een vaart inclusief diner aan boord. Vervolgens meert het schip aan bij een congreslocatie ergens in Nederland. Alle gasten gaan van boord en nemen plaats in de congreszaal. Na het congres wordt het geheel afgesloten met een vaart terug, waarbij er tijdens de borrel onder het genot van een feestelijk hapje en drankje onderling kan worden genetwerkt. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van alles wat er mogelijk is. Misschien heeft u een heel specifieke vraag of idee. Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze adviseurs. Zij vertellen u graag over de diverse mogelijkheden.Ga terug

   

Inhoud voor niet bezoeker zonder Flash